Menu
Your Cart

CB10 Gothic black

CB10 Gothic black
CB10 Gothic black
89.00€
Brez DDV: 72.95€
  • Stock: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

Candy Color Base je posebna transparentna barvna lazura, ki je na voljo v različnih barvnih odtenkih. Z uporabo tega izdelka dosežete absolutni globinski učinek in intenzivnost barve, ki je z običajnimi metalik barvami nemogoča. Da bi dosegli najboljši učinek vašega Candy laka, priporočamo osnovni premaz v srebrni niansi. Na voljo dve različici, kateri se razlikujeta po velikosti metalnih zrn. Candy Color effekt je odvisen od števila nanesenih slojev barve Candy Color. Več kot nanesete slojev, bolj temno in intenzivno bo deloval vaš Candy lak. Candy Color Base je enostaven za uporabo in se hitro suši.

 

VARNOST

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Naročilo: spletno naročilo je varovano z varnostnim SSL certifikatov. Vaši podatki bodo skrbno obravnavani in ne bodo posredovani tretjim osebam. 

Plačilo je možno neposredno ob nakupu na spletni strani, ali pa lahko plačate izdelek ob prevzemu. 

Dostava: Izdelke dostavlja paketna služba GLS. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vas bo pošiljka čakala na najbližji pošti oz. vas bodo kurirji poklicali in se dogovorili z vami, kdaj vam lahko pošiljko izročijo. Predviden rok dostave je 1–3 dni. Dostava se izvede na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.