Menu
Your Cart

Lak Saten z voskom

Lak Saten z voskom
Lak Saten z voskom
14.50€
Brez DDV: 11.89€
  • Stock: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

LAK SATEN je narejen na osnovi vodnih akrilnih veziv za premazovanje lesenih in notranjih zidnih površin, katere ščiti in ohranja; strukturo lesa ohranja vidno. Izdelan je na osnovi veziv, voska, kateri odbija vodo in daje UV zščito. Primeren za zaščito lesa tako zunaj kot znotraj. Uporablja se za kakovostno dekoracijo in zaščito lesenih površin; izdelkov iz mehkega lesa, stropnih in stenskih oblog, masivnega lesa, enostavnega pohištva in drugih lesenih predmetov. Prav tako ščiti močno obremenjene zidne površine, kot so hodniki, stopnišča, vrtci…

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Naročilo: spletno naročilo je varovano z varnostnim SSL certifikatov. Vaši podatki bodo skrbno obravnavani in ne bodo posredovani tretjim osebam. 

Plačilo je možno neposredno ob nakupu na spletni strani, ali pa lahko plačate izdelek ob prevzemu. 

Dostava: Izdelke dostavlja paketna služba GLS. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vas bo pošiljka čakala na najbližji pošti oz. vas bodo kurirji poklicali in se dogovorili z vami, kdaj vam lahko pošiljko izročijo. Predviden rok dostave je 1–3 dni. Dostava se izvede na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.