Menu
Your Cart

MC 8

MC 8
MC 8
MC 8
MC 8
MC 8
19.40€
Brez DDV: 15.90€
  • Stock: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

Microcement oz. kot mu nekateri pravijo microtopping, je modni in edinstven dekorativni cementno pastozni premaz. Uporablja se za notranje in zunanje površine. Cementna veziva, kvarčna in keramična polnila, aditivi, ter akrilna veziva dajejo proizvodu izjemne lastnosti. Zaradi njegove prilagodljivosti na različnih površinah ga naredi vsestransko uporabnega.

PRIPRAVA PODLAGE: Površina na katero se nanaša Mikrocement – mora biti čvrsta, ravna, suha, ter očiščena prahu in ne sme vsebovati maščobe. Na tako pripravljeno površino obvezno nanesti MICRO CEMENT EMULZIJO.

NAVODILO ZA DELO: Vsebino posode dobro premešati z 2K Micro emulzijo do 40% s pomočjo električnega mešala, ter predhodno dodati pigment v razmerju po barvni karti. Mikrocement nanašati z nerjavečo jekleno lopatico v debelini 1 do 3 mm. Po 24 urah se ga lahko brusi in premaže z CEMENT EMULZIJO, ter po 30 minutah nanaša drugi ( ZAKLJUČNI ) nanos Mikrocementa v željenem tonu. Ko je zadnji sloj suh se ga brusi z brusnim papirjem P100 do P150 do željene gladkosti. Očiščeno prahu obrušeno površino obvezno nanesti MICRO CEMENT EMULZIJO. Po 24h urah je površina pripravljena za lakiranje z PU. lakom, sijaj, pol mat ali mat izvedbi v priporočljivih vsaj dveh nanosih.

TEHNIČNI PODATKI :
Velikost delcev: 0.10 do 0.17 mm; Barva: bela; Gostota: cca 1100 g/dm3

Količina potrebnega 2K veziva: cca 6L ( 40% ) / 15 kg. MICRO CEMENTA
Temperatura za obdelavo: +5 do +25 C
Poraba: odvisno od grobosti podlage in debeline nanosa cca 0,5 - 0,7 kg/ m2 na nanos
Čas uporabnosti zmešane mase: cca 2 do 3 ure pri 20 C

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Naročilo: spletno naročilo je varovano z varnostnim SSL certifikatov. Vaši podatki bodo skrbno obravnavani in ne bodo posredovani tretjim osebam. 

Plačilo je možno neposredno ob nakupu na spletni strani, ali pa lahko plačate izdelek ob prevzemu. 

Dostava: Izdelke dostavlja paketna služba GLS. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vas bo pošiljka čakala na najbližji pošti oz. vas bodo kurirji poklicali in se dogovorili z vami, kdaj vam lahko pošiljko izročijo. Predviden rok dostave je 1–3 dni. Dostava se izvede na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.