Menu
Your Cart

MW15

MW15
MW15
MW15
MW15
MW15
26.50€
Brez DDV: 21.72€
  • Stock: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

Z barvo Mirage dobimo všečno, rahlo metalizirano in nekoliko na videz reliefno podlago v perlascentnem ali v zlatinastem izgledu. Barvanje z barvo Mirage je enostavno in ne zahteva veliko pleskarskega znanja.

1. Ko je stena ali površina, ki jo želimo obarvati suha, čista, brez oljnih madežev in pripravljena, uporabimo barvo Diffani. Kot podlago za vse dekorativne barve v beli ali niansirani barvi v enem ali dveh nanosih redčeno z vodo do 40 %.

2. Na suho in pripravljeno podlago nanašamo barvo Mirage z dekor čopičem križno, vertikalno ali pokončno, odvisno od želje po izgledu. Kadar želimo barvati v dveh nanosih za še boljši izgled, redčimo Mirage z 30% vode. Po 5-10 min, ko barva še ni popolnoma suha, s suhim čopičem površino še narahlo križno prevlečemo.

HOS - Kategorija in mejna vrednost: A(a) 30 g/l.

Ta proizvod vsebuje: < 30 g/l HOS.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Naročilo: spletno naročilo je varovano z varnostnim SSL certifikatov. Vaši podatki bodo skrbno obravnavani in ne bodo posredovani tretjim osebam. 

Plačilo je možno neposredno ob nakupu na spletni strani, ali pa lahko plačate izdelek ob prevzemu. 

Dostava: Izdelke dostavlja paketna služba GLS. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vas bo pošiljka čakala na najbližji pošti oz. vas bodo kurirji poklicali in se dogovorili z vami, kdaj vam lahko pošiljko izročijo. Predviden rok dostave je 1–3 dni. Dostava se izvede na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.