Menu
Your Cart

Univerzalna zaščita

Univerzalna zaščita
Univerzalna zaščita
14.80€
Brez DDV: 12.13€
  • Stock: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

Universal Protector je izredno fino razpršena vodna silikonska emulzija. Velikost delcev se meri v obsegu nanometrov. Izredna zaščita proti vlagi. Universal Protector je idealen za impregniranje in hidrofobiranje najbolj različnih materialov kot so: tekstil,marmor, umetni kamen, usnje, les, pluta, opeka, papir itd. Za te aplikacije se lahko redči z vodo, do max. 100% odvisno od vpojnosti materialov. Bolj kot je površina vpojna manj se redči. Protector je odporen na olje, vino, kot tudi na morsko atmosfero. Nanašanje na horizontalne in vertikalne podlage.

 

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Naročilo: spletno naročilo je varovano z varnostnim SSL certifikatov. Vaši podatki bodo skrbno obravnavani in ne bodo posredovani tretjim osebam. 

Plačilo je možno neposredno ob nakupu na spletni strani, ali pa lahko plačate izdelek ob prevzemu. 

Dostava: Izdelke dostavlja paketna služba GLS. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vas bo pošiljka čakala na najbližji pošti oz. vas bodo kurirji poklicali in se dogovorili z vami, kdaj vam lahko pošiljko izročijo. Predviden rok dostave je 1–3 dni. Dostava se izvede na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.