Menu
Your Cart

X36 Magenta

X36 Magenta
X36 Magenta
96.00€
Brez DDV: 78.69€
  • Stock: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

Xirallic base je posebej inovativen učinek, s katerim dosežete izjemno visok, a še vedno diskreten bleščeč učinek. Intenzivna barvna moč in lesk kristalov daje barvani površini dodano vrednost. Kot sinonim pogosto uporabljamo ime tekoči Crystal, če poskušamo opisati naš dizajn laka. Učinek inovativnih čistih kristalov je na voljo v različnih barvnih niansah. Xirallic so že sedaj na sceni lakov preizkusili kot najbolj inovativno in trendovsko smer, za katero se pričakuje, da v prihodnje nadomesti Metalik in biserne odtenke. Zelo enostaven za uporabo, se hitro suši in ima zelo dobro pokrivno moč, ki izstopa z visoko produktivnostjo. Xirallic Base se lakira na predhodno podlago FlashBase, ki je na voljo v več barvnih odtenkih. Za doseganje najbolj dinamičnega učinka priporočamo uporabo temnejših baznih tonov.

 

VARNOST

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Naročilo: spletno naročilo je varovano z varnostnim SSL certifikatov. Vaši podatki bodo skrbno obravnavani in ne bodo posredovani tretjim osebam. 

Plačilo je možno neposredno ob nakupu na spletni strani, ali pa lahko plačate izdelek ob prevzemu. 

Dostava: Izdelke dostavlja paketna služba GLS. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vas bo pošiljka čakala na najbližji pošti oz. vas bodo kurirji poklicali in se dogovorili z vami, kdaj vam lahko pošiljko izročijo. Predviden rok dostave je 1–3 dni. Dostava se izvede na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.